skip to Main Content

6 Mini-Seriale De Devorat Într-o Zi Pe Netflix

6 Mini-Seriale De Devorat Într-o Zi Pe Netflix

Mai scurte decât un film, dar destul de lungi pentru a ne captiva. Mini-serialele sunt perfectul compromis pentru cei sau cele care nu vor să aștepte prea mult pentru a vedea continuarea poveștii. Iată deci care sunt mini-serialele de devorat într-o zi, disponibile pe platforma de streaming Netflix.

 1. Maid (2021)
  După ce a scăpat de un partener violent, Alex este obligată să devină menajeră pentru a nu ajunge pe stradă și pentru ca fiica sa Maddy să aibă o viață acceptabilă. Un serial care prezintă cu justețe dificultățile cu care se confruntă victimele violenței domestice și nenumăratele carențe ale sistemului social și juridic.
 2. AlRawabi School for Girls (2021)
  Tinerele care sunt victime ale violenței sau hărțuirii în celebra școală AlRawabi plănuiesc ceva riscant pentru ca responsabilele să plătească.
 3. The Mess You Leave Behind (2020)
  Raquel, o tânară profesoară de literatură revine în orașul natal al soțului său și descoperă toate lucrurile pe care acesta le-a ascuns. Un mini-serial spaniol care ne ține cu sufletul la gură până la final.
 4. When They See Us (2019)
  Cinci adolescenți din Harlem se trezesc într-un adevărat coșmar atunci când sunt acuzați pe nedrept de viol în Central Park. Este inspirat dintr-o poveste reală care a pasionat America și care arată cu degetul rasismul sistemic și discriminarea rasială.
 5. Unorthodox (2020)
  O femeie care provine din comunitatea hasidică din Brooklyn fuge de o căsătorie aranjată la Berlin. Dar, atunci când un grup de muzicieni o iau sub aripa lor, trecutul vine din urmă.
 6. Unbelievable (2019)
  O tânără este acuzată că a mințit cu privire la un viol și doi polițiști anchetează un val de agresiuni similare. Intrăm în universul foarte închis al ultra ortodocșilor prin căutarea emancipării a tinerei femei. Este un serial inspirat din fapte reale care arată derivatele unui sistem care pune la îndoială vorbele celor care au suferit agresiuni sexuale.
This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top