skip to Main Content

Archive 81, Un Nou Serial 2022 Foarte Bun!

Archive 81, Un Nou Serial 2022 Foarte Bun!

După competițiile muzicale din serialul Rebelde, schimbăm puțin tonul și registrul cu Archive 81, un serial horror plin de tensiune. O noutate made in Netflix care te va ține cu sufletul la gură, fără doar și poate.

Archive 81 este un nou serial între genurile horror, thriller și SF, inspirat din podcastul cu același nume, care este la ora actuală la al treilea său sezon.

În show-ul Netflix, îl urmărim pe Dan Turner, un arhivist care are misiunea de a restaura unele casete video distruse într-un incendiu. Pentru a le putea păstra cât mai bine, Dan trebuie să își desfășoare misiunea într-o clădire care a luat foc și unde Melody Pendras și-a filmat documentarul în anul 1994.

Pe măsură ce Dan îi descoperă și restaurează munca acesteia, devine total obsedat de Melody și de ceea ce a trăit. Într-o ambianță din ce în ce mai terifiantă, suntem scufundați în două cronologii diferite, în timp ce arhivistul este convins că va putea schimba finalul lui Melody.

Arhivistul Dan este interpretat de către Mamodou Athie, care a mai putut fi văzut în serialele The Get Down, Sorry For Your Loss sau Cake. Alături de el o regăsim în rolul lui Melody pe Dina Shihabi, care a mai fost văzută în Jack Ryan și Altered Carbon. Martin Donovan (Ghost Whisperer, Weeds), Matt McGorry (How To Get Away With Murder), Julian Chan (Saving Hope) și Evan Jonigkeit (Easy, Frontier) fac și ei parte din casting.

Archive 81 este ca și cum universul din Rosemary’s Baby s-ar întâlni cu cel horror din Channel Zero. Ni se prezintă o clădire bântuită ca și în Rosemary’s Baby, o clădire care ar putea să fie un personaj aparte doar ea.

De altfel, fanii Channel Zero vor fi încântați să regăsească în Archive 81 cam aceeași ambianță care se bazează pe imagini din arhivă și pe legende.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top