skip to Main Content

Ce Filme Cu SuperEroi Vor Apărea În 2022?

Ce Filme Cu SuperEroi Vor Apărea În 2022?

După doi ani cinematografici marcați de închiderea și redeschiderea cinematografelor pe fondul pandemiei, cu toții sperăm că anul 2022 va fi diferit. În special datorită faptului că numeroase sunt filmele cu supereroi așteptate. Iată ce filme cu super-eroi vor apărea în 2022:

Superwho – https://www.imdb.com/title/tt13774454/

Inițial, filmul lui Philippe Lacheau trebuia să fie lansat pe data de 20 octombrie anul trecut. Însă, din cauza pandemiei a fost nevoit să amâne filmul pentru o dată ulterioară.

Superwho este un film care povestește cum un comedian începător reușește să obțină în sfârșit rolul principal într-un film cu super-eroi. Într-o seară, după un accident nefericit în urma căruia își pierde memoria, se trezește în pielea unui super-erou. Sau, cel puțin așa crede.

The Batman – https://www.imdb.com/title/tt1877830/

Începând cu data de 2 martie 2022 filmul The Batman va putea fi vizionat în cinematografe. Realizatorul filmului este Matt Reeves. Aceasta este o adaptare mai violentă decât celelalte versiuni ale filmelor cu Batman cu care suntem obișnuiți.

Din distribuția filmului fac parte actori precum Paul Dano (The Riddler), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Krabitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred), John Turturro (Falcone) sau Jeffrey Wright (Gordon).

Morbius – https://www.imdb.com/title/tt5108870/

Cu siguranță, Morbius este unul din cele mai așteptate filme ale anului 2022. Inițial, trebuia să fie lansat pe data de 17 martie 2021 însă a fost amânat de mai multe ori deja.

După ce a eșuat în pielea lui Joker, Jared Leto se alătură universului Marvel. Va interpreta rolul lui Morbius, un vampir, un antagonist cunoscut în universul Spider-Man. Se pare că Michael Keaton se va reîntoarce în pielea lui Vautour. Pentru moment nu se știe dacă Tom Holland va apărea sau nu în pielea lui Spider-Man.

Black Adam – https://www.imdb.com/title/tt6443346/

Dwayne Johnson își face și el intrarea în DCEU. Va interpreta rolul puternicului Black Adam, un personaj emblematic al benzilor desenate, Nemesis. Se pare că Pierce Brosnan va interpreta rolul puternicului Dr. Fate.

Tu pe care dintre ele le-ai văzut și ți-au plăcut?

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top