skip to Main Content

Cele Mai Așteptate Filme Disney În 2022

Cele Mai Așteptate Filme Disney În 2022

Filmele care poarta stampila Disney vor fi numeroase si in anul ce vine. Iata care sunt cele mai asteptata filme Disney in 2022.

Turning Red
Noua vedeta a studiourilor Pixar va urmari aventurile lui Meilin Lee, o adolescenta in varsta de 13 ani extremde increzatoare in fortele proprii. Insa, intr-o buna zi, Meilin Lee descopera o legatura mistica intre familia sa si un panda rosu. La cea mai mica emotie, Meilin este pe cale sa devina ea insasi un panda rosu. O putere de metamorfozare pe care va fi nevoita sa invete sa o stapaneasca.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Cu serialele Wanda Vision si Loki precum si filmul Spider-Man: No Way Home, studiourile Marvel au dat deja lovitura. A doua parte a filmului Doctor Strange promite sa fie sim ai interesant decat primul. Spectatorii il vor regasi pe Benedict Cumerbatch in rolul vrajitorului extraordinar. Insa si pe Elizabeth Olsen in rolul lui Scarlett Witch si pe Xochiti Gomez in rolul lui America Chavez, alias Miss America.

Thor: Love and Thunder
Taika Waititi nu isi va dezamagifanii cu acest nou film cu Thor. Love and Thunder pune din nou in scena stilul sau inimitabil, Aceasta noua parte semneaza in egala masura reintoarcerea lui Nathalie Portman in rolul lui Jane Foster dupa o ultima aparitie in Thor in anul 2013, mai precis in Dark World. De data aceasta, personajul va cunoaste o transformare majora deoarece Jane Foster urmeaza sa il manipuleze pe Mjolnir.

Aquaman and the Lost Kingdom
Aquaman and the Lost Kingdom se anunta a fi unul din cele mai asteptate filme ale anului 2022. Inca nu stim foarte multe informatii despre acest film. Singurele certitudini sunt ca Jason Momoa va imbraca din nou costumul de super erou si ca intriga va include misteriosul oras Necrus. Genialul realizator James Wan este cel care se ocupa de acest film.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top