skip to Main Content

De Ce Să Vizionezi The Marksman Cu Liam Neeson?

De Ce Să Vizionezi The Marksman Cu Liam Neeson?

Urmărit fără încetare de un cartel Mexican, Liam Neeson este din nou nevoit să lupte pentru supraviețuire. Chiar dacă nu a fost lansat în cinematografe, The Marksman poate fi vizionat pe Canal+. În cele ce urmează îți vom da câteva motive pentru care ar trebui să vizionezi și tu The Marksman cu Liam Neeson.

Jim Hanson locuiește în apropiere de granița dintre Statele Unite ale Americii și Mexic. Crescător de vite, acest fost marinar, veteran al războiului din Vietnam, Jim trece printr-o perioadă mai grea a vieții.

Înglodat în datorii, Jim și-a pierdut recent soția, răpusă de cancer. În timpul liber, Jim ajută poliția să prindă imigranții care încearcă să treacă ilegal frontiera pe teritoriul american. Într-o zi, o femeie (Rosa) și fiul său (Miguel) trec granița.

Aceștia din urmă sunt urmăriți de narcotraficanți deosebit de periculoși. Jim Hanson le va veni în ajutor însă femeia este împușcată și nu supraviețuiește rănilor. Jim decide să se ocupe de micuțul Miguel. La scurt timp, Jim este hăituit de ucigașii femeii și Jim nu se va da în lături de la nimic pentru a salva băiatul.

De Ce Să Vizionezi The Marksman Cu Liam Neeson?

Deoarece seamănă cu filmele vechi cu Clint Eastwood. Ultimul film în care a jucat Clint Eastwood, Cry Macho, spune o poveste asemănătoare cu cea a filmului în care joacă Liam Neeson. Deoarece Liam Neeson interpretează rolul principal.

Să recunoaștem acest lucru: Liam Neeson este un actor îndrăgit de un număr mare de persoane. Love Actually, Taken, actorul a jucat într-un număr mare de filme. La aproape 70 de ani, se poate mândri cu faptul că este încă badass. În The Marksman telespectatorii îl vor putea vedea pe Liam Neeson așa cum nu l-au văzut de multă vreme: în inima acțiunii.

În plus, zvonurile spun că The Marksman este cel mai bun film în care a jucat Liam Neeson după succesul cu care s-a bucurat datorită filmului Taken.

This Post Has One Comment
  1. Speram ca lupul care l-a mâncat pe Neeson într-unul dintre filmele sale anterioare (care a fost mult mai bun decât acesta) să se întoarcă și să-l mănânce din nou în acest film. Dar nu a avut acest noroc. Trebuie să suferim soarta absolut previzibilă pe care acest film ne-o oferă în primele cincisprezece minute.

    Știm deja ce se va întâmpla cu băiețelul și cum va face Liam treaba. Mai poate exista vreun dubiu? Acest film este regizat bine, dar scenariul este slab. I-aș sugera regizorului să se limiteze la ceea ce face foarte bine. Regia, și să lase scrierea (mai ales poveștile care sunt condamnate la finaluri unidimensionale) în seama altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top