skip to Main Content

Harlan Coben – Top Seriale Must See Pe Netflix

Harlan Coben – Top Seriale Must See Pe Netflix

Vedeta romanelor polițiste, Harlan Coben este și un scenarist de seriale de succes. Pe Netflix poți devora mai multe creații ale sale, dar și mai multe adaptări ale sale.

Dacă îți place să citești mai ales romanele polițiste, cu siguranță că ai auzit de el. Harlan Coben este un maestru al genului. Și mai bine, în anul 2018 Harlan Coben a semnat un contract de exclusivitate cu gigantul de streaming, Netflix, pentru adaptarea a 14 romane ale sale.

Iată deci care sunt serialele pe care trebuie să le vezi neapărat:

Stay Close – O adaptare a romanului cu același nume, serialul din 8 episoade ne prezintă destinul lui Megan, o mamă cu o familie fericită, fără trecut. Dar, atunci când un tânar dispare la 17 ani după o întâmplare similară, fantome din trecutul său apar la suprafață.

The Stranger – Aici ni se prezintă Adam, un tată de familie cu o viață frumoasă. O necunoscută apare însă într-o zi dintr-o dată și viața sa va fi dată peste cap pentru totdeauna.

The Woods – Este un mini-serial polonez de 6 episoade. Ni se prezintă aici Ancheta lui Pawel, un procuror din Varșovia care încearcă să își regăsească sora dispărută. Aceasta făcea parte dintr-un grup de patru prieteni dispăruți în mod misterios acum 25 de ani.

Safe – Michael C. Hall are aici rolul lui Tom, personajul principal. Acesta încearcă să își revină după pierderea soției sale, dar fiica sa dispare fără urmă. Descoperă lucruri teribile despre comunitatea liniștită unde locuia. Audrey Fleurot îi dă replica în acest serial.

Gone For Good – Guillaume are o relație perfectă cu logodnica sa Judith. Aceasta dispare însă misterios într-o zi, la aproape 10 ani după moartea iubitei sale Sonia și dispariția fratelui său Fred. Un serial de 5 episoade care te va ține cu sufletul la gură.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top