skip to Main Content

Hellbound, Serialul Ce Detroneză Squid Game

Hellbound, Serialul Ce Detroneză Squid Game

Noul serial coreean Hellbound care a aparut recent pe Netflix a avut o primire fara precedent in ceea ce priveste istoria serviciului de streaming. A ajuns in varful clasamentului in peste 80 de tari si a creat un nou succes pentru o tara care s-a trezit recent in mijlocul industriei de divertisment.

Hellbound este un serial horror supranatural care se intreaba cu privire la ce s-ar intampla daca damnarea profetizata de catre religiile din lumea intreaga s-ar realiza cu adevarat. Este centrata pe actiunile unei echipe de demoni care vaneaza pacatosii informati de catre fiintele celeste cu privire la momentul si la locul mortii lor.

Acesti demoni trebuie, la fel cum o indica si numele serialului, sa trimita pacatosii in infern, creand astfel un fel de sarbatoare violenta si horror, dar si o lume care este asaltata de catre fanatismul religios si de catre amenintarea constanta a unui horror supranatural.

Criticii spun despre Hellbound ca este un serial profund intunecat, mult mai mult decat distopia exagerata din Squid Game, dar au laudat drama, performantele si scenele de actiune, care la fel ca si in Squid Game, sunt profund violente si sangeroase.

Hellbound a fost intilal un webcartoon create de catre Yeon Sang-ho, cel care a realizat filmul coreean cu zombies, The Last Train For Busan. Acesta a realizat chiar el adaptarea in live-action, un lucru care confera acestui serial referinte serioase si ii permite sa obtina un succes atat in ceea ce priveste audienta, cat si critica. Nu e deci de mirare ca interesul pentru un alt serial coreean a devenit viral si ca acesta s-a raspandit in lumea intreaga.

Serialul chiar beneficiaza la ora actuala de o nota de 100% pe Rotten Tomatoes. Asta datorita unui material de origine de calitate si cea mai buna realizare a lui Sang-ho.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top