skip to Main Content

Morbius, Un Film Cu Vampiri Bun De Văzut

Morbius, Un Film Cu Vampiri Bun De Văzut

La doi ani de la difuzarea primului trailer, noul film Morbius se dezvaluie incetul cu incetul, ceea ce ne ofera o idee cu privire la ce ne asteapta…de altfel, transformarea unui personaj principal pare sa ii intrige pe multi…

Morbius: ce dezvaluie trailerul

Dupa o lunga asteptare, Morbius incepe sa fie din nou promovat. Un trailer nou sau, mai degraba, un extras din film a vazut in sfasit lumina zilei si acest lucru nu este deloc surprinzator pentru unii. In acest nou trailer il descoperim pe Jared Leto in plina transformare.

Insa despre ce transformare este vorba? Jared Leto se trasforma intr-un vampir insetat de sange. Rapid ca si fulgerul, periculos, dotat cu un “radar de liliac”, adica cu vedere nocturna, acest trailer ilustreaza violenta si rautatea personajului si ne arata latura horror a filmului.

Atunci cand redevine el insusi, se pare ca personajul nostru este usor dezorientat. Nu este oare la curent cu tot ce s-a intamplat inainte?

Synopsis

Suferind de o rara afectiune sanguina si determinat sa salveze toate victimele acestei patologii, Dr.Morbius face un pariu disperat. Insa, ceea ce pare initial sa fie un succes, la scurt timp se dovedeste a fi un remediu potential mai grav decat insasi boala…

Initial, filmul trebuia sa fie lansat in martie 2021 insa, din cauza crizei sanitare, realizatorii au fost nevoiti sa amane lansarea filmului. Insa, in urma acestui trailer terifiant, data lansarii acestui film cu vampiri pe care nu trebuie sa il ratezi este in sfarsit confirmata. Morbius va sosi in cinematografe pe data de 26 ianuarie 2022.

Morbius este un film realizat de David Espinosa. Din distributie fac parte actori precum Leto, Arjona, Michael Keaton, Matt Smith sau Jared Harris.

Drept urmare, fanii genului horror nu mai au foarte mult de asteptat pentru a se bucura de vizionarea acestui film.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top