skip to Main Content

Netflix – Cele Mai Așteptate Seriale Online În 2022

Netflix – Cele Mai Așteptate Seriale Online În 2022

Esti curios cu privire la ce iti rezerva anul 2022 in ceea ce priveste serialele de pe cea mai celebra platforma cu logo rosu? Iata care sunt cele mai bune titluri si cele mai asteptate pentru anul 2022.

Bridgerton, sezonul 2. Al doilea sezon al celebrului Bridgerton revine in forta si este centrat pe personajul Anthony Bridgerton. Ne asteptam deci la personaje mai sexy, scene toride si declaratii de dragoste facute la lumina lunii. Trebuie sa descoperim si culisele dezvaluirii identitatii lui Lady Whistledown, ceea ce va duce la multa drama.

The Sandman. Este cel care urmareste personajele si locurile afectate de Morpheus, regele visurilor, atunci cand vrea sa repare greselile pe care le-a facut de-a lungul lungii sale existente.

The Midnight Club. Bolnavii unui spital rezervat unor adolescenti atinsi de patolgoii grave se intalnesc la miezul noptii in fiecare zi pentru a povesti cele mai terifiante povesti.

Dupa The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor si Midnight Mass, Mike Flanagan ne propune The Midnight Club, o adaptare dupa romanul cu acelasi nume al lui Christopher Pike si care promite sa ne faca pielea de gaina.

Stranger Things, sezonul 4. Eleven, Mike, Dustin si compania revin in forta pentru noi aventuri pentru a descoperi misterele care inconjoara Hawkins si imprejurimile sale. Cu dulcele sau parfum al anilor 1980 si lotul sau de personaje foarte interesante, Stranger Things este unul din cele mai mari succese de pe platforma. Toata lumea asteapta cu sufletul la gura urmarea aventurilor.

Inventing Anna. Noua creatie a lui Shonda Rhimes, Inventing Anna ne spune povestea adevarata a unei escroace, o adevarata regina a escroacelor chiar. Serialul ne prezinta o jurnalista care ancheteaza cazul Anna Devley, care este o celebra influenterita de origine germana care se da drept altcineva si da tun dupa tun.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top