skip to Main Content

Seriale Bune Care Au Marcat Anul 2021

Seriale Bune Care Au Marcat Anul 2021

In perioada cand cinematografele au fost inchise, mai multe seriale inedite sunt cele care ne-au reconfortat inainte de a regasi filmele pe micul ecran. Iata deci care sunt serialele care au marcat anul 2021.

Maid
Mini serialul de 10 episoade a devenit succesul toamnei 2021 cu 67 de milioane de vizualizari. Margaret Qualley are aici rolul unei tinere mame care fuge de un mariaj violent si care se lupta pentru a o putea creste singura pe fiica sa. Are un job de menajera si intra din cauza sa intr-o spirala infernala.

Mare of Easttown
Intr-un mic oras din Pennsylvania de la periferia Philadelphiei, Mare Sheehan este inspector de politie. Confruntata cu o Ancheta dificila trebuie sa faca fata si problemelor personale.

The White Lotus
Oare cine nu viseaza la vacante de lux intr-un hotel din Hawaii? Pe hartie, The White Lotus propune un sejur grandiose, dar in realitate, toti angajatii sai, dar si bogatii sai clienti se confrunta cu crize existentiale.

Vezi și trei filme de acțiune și aventură bune de văzut 🙂

It’s a sin
La inceputul anilor 1980, Ritchie, Roscoe si Colin sosesc in Londra si se integreaza in comunitatea gay de aici. Cei cinci prieteni descopera viata de adult si bucuriile sale, in timp ce sida face ravagii.

The Serpent
Este povestea adevarata a escrocului si a criminalului in serie Charles Sobhraj, care se leaga de turistii occidentali inainte de a-i droga si omori. Serialul ne prezinta cea mai interesanta intriga, cu personaje secundare interesante si cu cea mai interesanta metamorfoza pentru Tahar Rahim.

Scenes form a Marriage
Jonathan, un profesor de filosofie si Mira o inginera, asista la distrugerea mariajului lor. Se confrunta fara incetare cu sentimente de ura, de dorinta si de repulsie. Personajul feminin de aici este cel care detine puterea financiara, dar si decizia din cuplu. Mira castiga cel mai bine si decide si sa isi paraseasca sotul.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top