skip to Main Content

The Book Of Boba Fett – Trebuie Descoperit!

The Book Of Boba Fett – Trebuie Descoperit!

Chiar daca in acest an nu au aparut sezoane noi de la The Mandalorian, te poti consola cu cel mai recent serial inspirat de universul Star Wars: The Book Of Boba Fett.

Un serial derivat de la celebrul Disney+, The Mandalorian, The Book Of Boba Fett se inscrie in aceeasi linie si urmareste aventurile celebrului vanator de recompense.

Intriga incepe acolo unde s-a incheiat sezonul numarul 2 din The Mandalorian. Boba tocmai a urcat pe tron in Tatooine, in fostul palat al lui Jabba Hutt. Cum se va obisnui cu aceasta noua postura? Vor accepta ceilalti lideri un fost vanator de recompense ca si conducator?

In mod evident Temuera Morrison este cel care va prelua rolul lui Boba Fett si nu va fi singurul chip cunoscut de fanii Star Wars pentru ca Ming-Na Wen se va intoarce si ea in rolul lui Fennec Shand. Alaturi de acestia vor mai fi si Matt Berry (The IT Crowd), Jennifer Beals (The L Word), David Pasquesi (Veep) sau Sophie Thatcher (Chicago Med) pentru un rol inca tinut secret.

Logic ca acest serial este destinat mai ales fanilor celebrului Star Wars si celor care au urmarit primele doua sezoane din The Mandalorian. Gasim un univers cunoscut cu accent pe un personaj cunoscut: Boba Fett. Pe de alta parte, The Book Of Boba Fett se va Indeparta oarecum de universul vanatorilor de recompense pentru a lasa loc istoriei personale a personajului Temuera Morrison, precum si a lui Tatooine. Atmosfera de pe Tatooine, aceasta planeta fara nisip, ne poate duce cu gandul la Westworld . Un fel de vest spatial In care fiecare Incearca sa-si apere cauza.

Pe langa faptul ca fanii Razboiului Stelelor vor putea afla In sfarsit cum Boba a supravietuit lui Sarlacc dupa caderea sa din Intoarcerea lui Jedi, The Book Of Boba Fett va putea, In sfarsit, sa ofere atentia mult meritata personajului. Mai ales dupa ce filmul dedicat acestuia nu a vazut lumina zilei. Apoi, serialul extinde si mai mult universul creat de George Lucas, explorand mai In profunzime planeta Tatooine si vanatorul de recompense care este Boba Fett.

This Post Has One Comment
  1. Salutări din Lituania.

    „The Book of Boba Fett” a fost doar o serie bună, cu câteva excepții mari. Acele excepții au fost două episoade aproape de final, care nu prezentau nici personajul titular, nici intriga sa principală. Nu este vina actorilor, care au fost destul de solizi, ci în principal vina scenariștilor.

    În ceea ce privește serialul în sine, a fost doar un serial OK și nimic mai mult. A funcționat ca o plăcere vinovată în serile plictisitoare, dar am vrut mai mult după ce am văzut uimitorul „Mandalorian”. Dacă vor dori vreodată să facă un al doilea sezon, trebuie să facă o poveste și personaje mult mai bune decât acesta. În cel mai bun caz, a fost doar un serial foarte mediocru, cu câteva episoade uimitoare care, în cea mai mare parte, nu au avut nimic de-a face cu acest serial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top