skip to Main Content

Top Filme Pe Care Le-am Adorat În 2021

Top Filme Pe Care Le-am Adorat În 2021

Drame, documentare, SF… iata in acest articol o selectie cu filmele adorate in anul 2021, pe care trebuie neaparat sa le descoperi daca nu le-ai vazut inca.

Netflix sau sali de cinema… am avut ocazia sa descoperim o multime de filme foarte frumoase in anul 2021. Iata cateva dintre ele.

The Father. O adaptare dupa o piesa de teatru a lui Florian Zeller, The Father ne prezinta viata de zi cu a zi a lui Anthony, de 81 de ani, vazuta cu proprii sai ochi, devenind senil.

The Power Of The Dog. Phil Burbak, un crescator carismatic si terifiant in acelasi timp, se ocupa de o ferma impreuna cu fratele sau. Atunci cand acesta se casatoreste cu o vaduva, ii vine greu sa o accepte pe aceasta si pe fiul sau, un tanar sensibil si efeminat.

Don’t Look Up. In timp ce o cometa se pregateste sa intre in coliziune cu Pamantul, doi astronomi incearca sa avertizeze intreaga lume de pericolul imminent. Dar, turneul lor mediatic nu are efectul scontat. Un film deranjant, dar si amuzant care critica societeta noastra actuala.

Dune. Intr-un viitor indepartat, galaxia este condusa de Imparatul Shaddam IV si guvernata de puternice case. Familia Atreides este una dintre ele si primeste ordinul sa ajunga pe cea mai periculoasa planeta din Univers, Arrakis, unde se afla cea mai importanta substanta in Univers.

Nomadland. Ca urmare a decesului sotului sau, dar si a distrugerii locului unde statea, Fern decide sa duca o viata nomada. Locuieste in rulota sa si se deplaseaza din oras in oras, intalnind pe drum alti oameni ca si ea care au ales sa traiasca la marginea societatii.

West Side Story. New York, 1957. Tony o intalneste pe Maria la o petrecere si se indragosteste de ea. O iubire interzisa insa care va amplifica rivalitatea dintre gastile din care fac cei doi parte.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top