skip to Main Content

Top Seriale Cu Cele Mai Senzuale Scene

Top Seriale Cu Cele Mai Senzuale Scene

Foarte multa vreme tabu, sexul este din ce in ce mai abordat pe micul ecran. Gata cu discursurile moralizatoare, acum scenele sunt din ce in ce mai senzuale, mai explicite sau mai indraznete.

Iata deci care sunt serialele cu cele mai hot scene, care sa te inspire sau sa te atate..

Bridgerton. Daphne Bridgerton isi face intrare pe piata nuntilor, dar cautarea sotului perfect nu va fi cea mai usoara, mai ales din cauza lui Lady Whistleton. Se va alia cu ducele de Hastings si va incepe sa isi descopere si sexualitatea.

Valeria. Valeria este o scriitoare care sufera de sindromul paginii albe. Si pentru a-si salva cariera, incepe sa scrie un roman erotic. Cu ajutorul celor mai bune prietene ale sale reuseste, chiar daca relatia sa nu mai poate sa fie salvata. Apare si Victor in viata sa si lucrurile se precipita…

Sex/Life. Billie Connelly pare sa aiba viata ideala pana cand incepe sa devina obsedata de trecutul sau si de fostul sau iubit cu care a avut o relatie pasionala. Este placerea vinovata de care ai nevoie pentru a urca temperatura in dormitor si pentru cele mai toride scene.

Bonding. In liceu, Tiff si Pete erau de nedespartit. Ani mai tarziu, se regasesc. Pete accepta sa devina asistentul lui Tiff si incepe sa descopere o lume SM, cu costume, fetisuri si alte practice.

Easy. Locuitorii din Chicago care se interescteaza fara sa stie asta, isi pun mai multe intrebari cu privire la tehnologie, dar si cu privire la relatiile lor. Cum reusesti sa treci peste problemele din viata de zi cu zi si sa ai dorintele satisfacute?

Toy Boy. Dupa cativa ani petrecuti in inchisoare, Hugo este eliberat. Acuzat ca a omorat sotul amantei, incearca sa isi faca dreptate singur si intalneste cea mai fermecatoare avocata.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top