skip to Main Content

Trei Filme De Acțiune Și Aventură De Văzut

Trei Filme De Acțiune Și Aventură De Văzut

Ai niște timp liber și-ai vrea să vezi filme bune de acțiune și aventură online subtitrate în română, așa-i? Iată aici toate motivele pentru a savura oricare dintre filmele de acțiune și aventură de mai jos.

1. Deadpool (2016)

Primul lucru pe care l-am observat a fost cât de inventivă este povestirea. Filmul te aruncă în acțiune încă din primul moment (la propriu: chiar din primul moment) și apoi merge înainte și înapoi în moduri strălucite și neașteptate pentru a desluși încet-încet povestea acestui antierou nebun – dar ciudat de fermecător. Flashback-urile și avansările rapide pot fi enervante ca naiba, dar atunci când sunt făcute bine, pot ajuta să facă chiar și o poveste oarecum simplă să devină proaspătă și incitantă. Și exact așa mi s-a părut Deadpool încă de la început: ca un șoc proaspăt (deși oarecum murdar) de energie.

Acțiunea în sine este frumos concepută, folosind elemente vizuale jucăușe și folosind cam toate tehnicile de filmare disponibile; nu pare niciodată repetitivă, iar ritmul este aproape de perfecțiune. Dar, și aceasta a fost probabil cheia pentru care filmul mi-a plăcut atât de mult, există o inimă care bate sub toată acțiunea și carnagiul, iar acest lucru are foarte mult de-a face cu modul strălucit în care Ryan Reynolds portretizează personajul și cu chimia extraordinară pe care o are cu colega de scenă Morena Baccarin. Ceea ce m-a surprins complet a fost cât de romantic fără jenă este Deadpool. Povestea de dragoste din acest film este probabil cea mai sinceră pe care am văzut-o vreodată într-un film cu supereroi și îi conferă filmului un nucleu emoțional puternic, care lipsește atât de multor filme de acest gen.

Umorul, de care m-am temut inițial că va fi doar glume juvenile non-stop și că va deveni curând deranjant, funcționează, de asemenea, surprinzător de bine. Nu toate replicile sau glumele sunt reușite – dar asta este frumusețea acestui personaj: nu este nevoie să fie așa. Deadpool nu se poate abține; atâta timp cât va putea respira, va face glume și va râde de el însuși și de cei din jurul său. Este o afecțiune clinică; nu este un comediant de stand-up ale cărui glume trebuie să cadă: este un nebun (deși unul foarte amuzant), iar comedia în cazul său se naște din tragedie.

Acest film este despre asta. Cel puțin fiecare lucru este la fix.

Deadpool (2016) IMDb și Trailer

2. Shazam! (2019)

Acest film nu este o scenă de luptă după alta și nici nu este atât de plin de SFX-uri care să nu prea aibă nimic altceva de recomandat. Uneori am impresia că asta este tot ceea ce caută unii fani ai supereroilor. De asemenea, nu există povești prea complicate și intrigi încâlcite pe care spectatorul trebuie să le înțeleagă pentru a se bucura de film. (Mă asculți, Marvel?) De fapt, acest film este foarte plăcut pe o mulțime de planuri. Intriga, deși familiară în multe privințe, este relatabilă. Billy Batson este un puști care a trecut prin prea multe centre de plasament, are probleme de abandon și o neîncredere în autoritate care se potrivește perfect cu mulți copii „din sistem”. Acești tineri dezvoltă adesea o carapace sarcastică, de tip „vezi-ți-de-tot”, pentru a se proteja de mai mult rău, iar Billy demonstrează foarte bine acest lucru.

Fratele său adoptiv, colegul său de cameră și cel mai bun prieten este Freddy, care este familiarizat cu toate troparele supereroilor și care ajunge să fie cea mai valoroasă resursă pe care o are Billy, odată ce este investit cu superputeri.

Unii au spus că descoperirea puterilor sale nu este amuzantă. În această epocă a „totul online”, experimentarea băieților cu ceea ce poate face Shazam este complet credibilă și foarte amuzantă. Scena din magazin este exact ceea ce ar face un băiat de 15 ani dacă ar descoperi brusc că este rezistent la gloanțe și că arată de 25 de ani.

Deși există o latură serioasă, există o bucurie în acest film care lipsește cu desăvârșire din majoritatea filmelor Marvel sau din alte filme cu supereroi mai recente. Există comedie și există bucurie, iar acest film le surprinde foarte bine pe amândouă.

Povestea părinților adoptivi grijulii și iubitori este revigorantă, iar scenele în care Billy este acasă întrerup frumos secvențele de acțiune, oferindu-i spectatorului șansa de a respira.

În general, ratingul PG-13 este adecvat, deoarece există unele violențe care ar putea deranja spectatorii mai tineri. Dar complotul care pune accentul pe oameni, nu doar pe personaje, a fost o adevărată schimbare de ritm pentru acest gen, și una bună. Jocul actoricesc a fost bun, SFX-urile au fost de top și, în general, acesta a fost un film distractiv. Aștept cu nerăbdare continuarea.

Cele trei filme prezentate în acest articol au fost văzute recent pe site-ul de filme online HD subtitrate în română numit FilmeCEAS. Intrați și voi să le vedeți gratuit rapid, fără întrerupere.

Shazam! (2019) IMDb și Trailer

3. The Dark Knight (2008)

Împreună cu Jim Gordon și Harvey Dent, Batman continuă să lupte împotriva crimelor comise de un grup de organizații criminale din Gotham. Acum, o nouă problemă apare odată cu prezența lui Joker, care merge atât de departe încât creează haos și îi sperie pe cetățenii din Gotham.

The Dark Knight este opera lui Christopher Nolan, care este un geniu în dezvoltarea intrigii și a personajelor acestui film cu supereroi. The Dark Knight este purtat de o intrigă densă, plină de acțiune uimitoare și, bineînțeles, interpretat de actori extraordinari. The Dark Knight continuă povestea călătoriei lui Batman în lupta împotriva criminalității din Gotham City. De data aceasta, prezentarea lui Joker ca inamic principal al lui Batman este o mișcare inteligentă în acest film. Prezența dușmanului lui Batman este o atracție și un punct forte în acest film.

Intriga poveștii devine densă, cu multe conflicte care apar cu circumstanțe amenințătoare și periculoase. Nu poate fi separată de asta. Dialogul prezentat de Batman, Joker, Gordon, Harvey și chiar Alfred are propriile puncte și este o bază solidă pentru desfășurarea intrigii acestui film. Acest film prezintă, de asemenea, o răsturnare de situație în stilul lui Nolan, care se adaugă la sentimentul misterios și periculos al Jokerului. Acest film nu este nimic altceva decât o artă care merită să se bucure în orice moment.

O mare apreciere este cu siguranță acordată lui Heath Ledger în interpretarea lui Joker. Apariția și acțiunea lui Ledger în rolul Jokerului sunt incontestabile. Să se adâncească într-un rol cu adevărat nebunesc și periculos este un mare pariu pentru Ledger. Prezența lui Aaron Eckhart, care devine Two Face, oferă un echilibru în conflictul lui Batman care se confruntă cu problemele cu Joker.

De asemenea, jocul lui Aaron este inseparabil de binele său ca procuror districtual care susține valoarea justiției. Să nu-l uităm și pe Bale, care îl interpretează pe Bruce Wayne, care de asemenea apare atât de matur și în plină dezvoltare.

The Dark Knight (2008) IMDb și Trailer

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top