skip to Main Content

Turning Red (2022): Lansat Direct Pe Disney+

Turning Red (2022): Lansat Direct Pe Disney+

Initial prevazut pentru o lansare in cinematografe, noul lung-metraj al celebrelor studiouri de animatie av fi in cele din urma difuzat in exclusivitate pe platforma lui Mickey, cel tarziu in luna martie a acestui an.

Turning Red este numele urmatorului film difuzat de Pixar. Filmul povesteste aventurile unei adolescente in varsta de 13 ani care, victima unei sorti crude, care a lovit familia sa timp de mai multe generatii, se transforma intr-un panda rosu gigant in momentul in care se lasa coplesita de emotii. O intriga care se inscrie perfect in AND-ul operelor oferite de Pixar si ne aminteste de un alt film Pixar, Vice-Versa.

Turning Red marcheaza reintoarcerea Pixar in cinematografe. Ultimele lung-metraje lansate de Pixar, Luca si Soul, au ratat ansarea in cinematografe si au fost difuzate direct pe Disney+ din cauza pandemiei. Se pare ca si Turning Red, desi se zvonea initial ca va fi lansat in cinematografe, va avea parte de aceeasi soarta.

Turning Red va ateriza pe data de 11 martie pe Disney+. Platforma lui Mickey a facut acest anunt pe retelele sociale pe data de 7 ianuarie. Noul lung-metraj oferit de Pixar va fi disponibil in exclusivitate pe Disney+ incepand cu data de 11 martie. Intr-un comunicat, Kareem Daniel a justificat astfel decizia: o reluare lenta a filmelor in cinematografe, in special in privinta filmelor dedicate familiilor.

Pentru studiourile Pixar aceasta este o mare dezamagire deoarece isi doreau enorm ca Turning Red sa fie lansat si in cinematografe.

Drept urmare, cei care asteapta cu nerabdare difuxarea acestui film vor trebui sa mai aiba putina rabdare. Dupa difuzarea filmului Turning Red urmeaza un spin-off al filmului Toy Story, extrem de asteptat, programat sa fie lansat in cinematografe in 22 iunie. Pana atunci, din martie, puteti savura in familie vizonarea filmului Turning Red.

This Post Has One Comment
  1. […] Turning Red Noua vedeta a studiourilor Pixar va urmari aventurile lui Meilin Lee, o adolescenta in varsta de 13 ani extremde increzatoare in fortele proprii. Insa, intr-o buna zi, Meilin Lee descopera o legatura mistica intre familia sa si un panda rosu. La cea mai mica emotie, Meilin este pe cale sa devina ea insasi un panda rosu. O putere de metamorfozare pe care va fi nevoita sa invete sa o stapaneasca. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top