skip to Main Content

Uncharted, Un Film Bun Cu Tom Holland De Urmărit

Uncharted, Un Film Bun Cu Tom Holland De Urmărit

Se pare ca au aparut noi informatii cu privire la filmul adaptat dintr-un cunoscut joc video cu Tom Holland in rolurile principale, Uncharted. Vrei sa afli despre ce este vorba? Atunci citeste randurile de mai jos.

Un trailer binemeritat
Dupa luni intregi de absenta si fara niciun fel de veste despre noul film cu Tom Holland, fanii vor fi incantati fara indoiala. Primele imagini cu acest lung-metraj de actiune sunt in sfarsit disponibile. Daca este sa le dam crezare, se pare ca personajul Nathan Drake, intepretat de Tom Holland, intalneste o multime de obstacole in timp ce cauta o comoara misterioasa…

Daca cautam o comoara ingropata adanc in Pamant de zeci de ani, cel mai probabil nu suntem singurii care o cauta. In acest film cu Tom Holland, numeroase sunt scenele de actiune, iti garantam ca nu te vei plictisi daca alegi sa il vizionezi. Conflictele dintre Nathan Drake si dusmanii sai sunt vizibile. De altfel, putem vedea personajul interpretat de Tom Holland vizibil pus in dificultate in anumite situatii insa, in cele din urma reuseste sa se descurce.

Alaturi de actorul Tom Holland il vom putea vedea pe Mark Walhberg. In filmul Uncharted acesta din urma interpreteaza rolul mentorului lui Nathan, Sully.

Synopsisul filmului Uncharted
Nathan Drake si mentorul sau, Victor Sullivan pleaca in cautarea comorii lui Magellan, comoara care se ridica la suma de 5 miliarde de dolari. Fratele lui Nathan, Sam (Samuel) Drake ar fi lasat o serie de indicii pentru a fi gasita cu mai mare usurinta.

Uncharted, Tom Holland si Mark Walhberg cap de afis
Filmul Uncharted face referire la seria de jocuri video Play Station. Filmul cu Tom Holland este un amestec din mai multe referinte. Pentru filmarea acestui film, Tom Holland a declarat ca a fost cu adevarat motivat. A fos motivat sa se antreneze mai mult pentru a avea un fizic mai impozant.

Uncharted iti da intalnire in cinematografe incepand cu data de 16 februarie.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top